OMORGANISERINGS-SUPERGRUPP

Lokalerna på fabriksgatan, kallat spacet, har under åren vuxit fram av hittade, skänkta och byggda delar. Ingenting som har gjorts har varit planerat på förhand eftersom lokalerna används av en brokig samling folk som haft sina egna idéer. Så det är fritt fram att möblera eller bygga om så vi har haft folk som har möblerat om och fixat de senaste veckorna. De vill nu försöka göra en insats och tjäna ihop lite lösa pengar till att renovera och fixa till lokalerna. Köpa virke, färg, kabelklämmor och liknande och fräscha upp och förbättra lokalerna för den verksamhet vi vill ha. Vi vill göra en plan för vad som saknas, färgschema och liknande (kolla vad vi får göra i lokalerna och inte) och anordna en stödfest för att få in pengarna till renoveringen. Det vore jättebra om du har ideer och vill vara med i våran lilla grupp om du kan höra av dig till mika\@mimika.se eller info\@umeahackerspace.se och säga om du vill vara med! Annars föreslår jag en öppen träff:

Onsdagen 4 januari 2017, välkommen!

p1030844 p1030847 p1030852